Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5756 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(344 Omdöme)
Antal omdöme: 6267negative2.7%(167 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb leverans och tack vare dubbelt …
rating
Snabb leverans och tack vare dubbelt emballage överlevdes ovarsam sönderslitande transport
Henrik H.2017/10/01
Leverans snabbt och rätt
rating
Leverans snabbt och rätt, inget att klaga på!
Alf Gunnar Olle K.2017/10/02
Allt gick toppen och smärtfritt :-)
rating
Allt gick toppen och smärtfritt :-) - jätte fin lampa men den var inte symetrisk (det var en fönsterlampa med ett kromfäste och glas hölje, när man hängde upp den var hela fästet något snett i lampan, och glödlampan hängde snett - klart irriterande) något som ligger på tillverkaren, så den returnerades. Vi letar vidare och då gärna på Ljustema.se - tack!
Sofia P.2017/10/02
Enkelt att beställa
rating
Enkelt att beställa, bra sortiment och snabb leverans!
Sebastian B.2017/10/01
Svårt att sätta betyg på varor man inte …
rating
Svårt att sätta betyg på varor man inte fått ännu! Ganska lång leveranstid för några ledlampor tycker jag. Inte fått dem ännu fast det är ca 10 dagar sedan beställning
Marie N.2017/10/03
Svar: Hej Marie, tack för ditt omdöme. Först och främst vill jag börja med att be om ursäkt för förseningen av din beställning, detta är jätte tråkigt att höra. Jag kan tyvärr inte svara på varför det har blivit en försening med din order. Vanligtvis ska det endast ta max 5 arbetsdagar att få hem. Din order skickas från oss idag och du bör ha den senast torsdag om allt går som det ska. Vi vill självklart bjuda dig på frakten som en kompensation för att du har fått vänta några extra dagar. Detta ändrar jag på dina fakturor direkt. Ber än en gång om ursäkt för att det har blivit så fel. Vi önskar en fortsatt trevlig tisdag!
allt helt bra
rating
allt helt bra
Karin Elfriede V.2017/10/07
Superbra Service & leverans
rating
Superbra Service & leverans. Och inte minst produkt kvalité, på det jag åtminstone köpt. Rekommenderas
Teija H.2017/10/07
Mycket bra sida
rating
Bra info om produkterna.och snabb leverans.
Conny A.2017/10/02
Snabbt och enkelt
rating
Snabbt och enkelt
Malin T.2017/10/02
Felaktigheter i specifikationen för …
rating
Felaktigheter i specifikationen för beställd vara.
Lars Göran P.2017/09/30
Helt ok att handla från ljustema
rating
Helt ok att handla från ljustema, snabb leverans.
Sylvia P.2017/10/08
Alltid lika vänliga och trevliga och …
rating
Alltid lika vänliga och trevliga och framför allt, mycket hjälpsamma, de gör det bästa för dig.
Carina Els-Marie J.2017/10/01
Rätt lampor till bra pris snabb …
rating
Rätt lampor till bra pris snabb service,kan nog inte begära mer!
Johan B.2017/09/29
Det fungerade utmärkt att handla hos …
rating
Det fungerade utmärkt att handla hos er, varan levererades snabbt. Varan jag beställde får 10 av 10 möjliga Med vänlig hälsning, Carina Larsson
Carina L.2017/09/29
Väntar fortfarande sen 2017/09/22 och …
rating
Väntar fortfarande sen 2017/09/22 och inga varor än 13 dagar senare.
Hans Marcus N.2017/10/06
Snabb leverans!
rating
Snabb leverans!
Kristian W.2017/09/28
Snabb leverans
rating
Snabb leverans, Bra packat
Jan L.2017/09/28
Otroligt snabb service.
rating
Otroligt snabb service.
Patrik O.2017/09/29
Mun order tappades bort av Postnord
rating
Mun order tappades bort av Postnord, men dom sände en ny medsamma.
Magnus S.2017/09/28
Ja 5 stjänor säger väl allt,kan inte …
rating
Ja 5 stjänor säger väl allt,kan inte bli bättre.
Tonny G.2017/09/29
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6267
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.