Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5563 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.6%(337 Omdöme)
Antal omdöme: 6058negative2.6%(158 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Köpet gick smidigt och snabbt
rating
Köpet gick smidigt och snabbt, men produkten motsvarade inte riktigt förväntningen. Lite för starkt ljus i nattlampa, lumen info eller liknande i beskrivning vore bra.
Mharelene F.2017/09/06
Klockrent
rating
Klockrent, bra pris o snabb leverans
Mikael E.2017/09/03
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Cenny L.2017/09/04
Snabb leverans
rating
Snabb leverans, jag är mycket nöjd.
Maria Å.2017/09/11
Snabb leverans och ett kanonljus på …
rating
Snabb leverans och ett kanonljus på mitt uterum.Jag mssade lite i första beställningen men det fixades kanonsnabbt.Jag är jättenöjd.. Grannarna blev impade också.
Bengt-Åke K.2017/09/03
blått ljus !! helt fel i risbollar
rating
nej inte på det sättet, snabb leverans no problems men produkten !! risbollar vita, lyser blått !! måste nog reklamera så vill man inte ha det i sin trädgård ! Med vänlig hälsning Ingela Gustén
Ingela G.2017/09/11
Snabbt och smidigt!
rating
Snabbt och smidigt!
Åsa K.2017/09/03
Lysande service och vad jag kan se å …
rating
Lysande service och vad jag kan se å känna nu så......bra kvalité!!! Känns så ,tiden får utvisa
Tony E.2017/09/01
Väldigt bra ljus
rating
Väldigt bra ljus, gillade dom med fjärrkontroll väldigt mycket, underlättar när man har många ljus som ska tändas.
Marina E.2017/09/10
Såååå nöjd ❤️
rating
Såååå nöjd ❤️ Fick vänta lite men fick oxå meddelande om detta :) Väl värt väntan!!!
Anne-Sofie E.2017/09/13
snabb o bra leverans
rating
snabb o bra leverans
Sten Erland Å.2017/09/02
Lampfoten var jättefin
rating
Lsmpfoten var jättefin, dock var den betydligt mindre än jag hade uppfattat.
Gunilla R.2017/09/01
Otillräcklig information om vad som ingick i...
rating
Det fanns ingen el-kontakt till lamporna jag beställde och detta stod det inget om. Om information funnits hade jag kunnat köpa även det på hemsidan, vilket jag antar att de måste ha till försäljning? Anser därför att jag inte fick en komplett produkt.
Marlene P.2017/10/20
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Jan Tommy A.2017/09/02
Allting gick smärtfritt med …
rating
Allting gick smärtfritt med garantiåtagandet. Kan verkligen rekommendera Ljustema
Ambjörn L.2017/09/02
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Torbjörn K.2017/09/01
Snabb servise
rating
Snabb servise och leverans.
Jan N.2017/08/31
Bra produkter
rating
Bra produkter. Smidigt att beställa.
John Evald S.2017/08/31
snabbt och smidigt
rating
snabbt och smidigt
Ingela G.2017/09/01
Jättebra ljusslingor
rating
Bra ljusslingor.
Jennifer A.2017/09/09
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6058
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.