Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5080 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5545negative2.6%(145 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


super snabb och bra köp
rating
super snabb och bra köp
Adrian E.2017/04/27
Ljusen motsvarade min förväntning.
rating
Ljusen motsvarade min förväntning.
Jeanette H.2017/04/25
Snabbt enkelt och bara bra!
rating
Snabbt enkelt och bara bra!
Ulf R.2017/04/25
Snabb leverans
rating
Snabb leverans. Bra mailkontakt
Dorothy J.2017/04/26
Alltid förståelse för vad man är ute …
rating
Alltid förståelse för vad man är ute efter. Bra service och trevligt bemötande
Bengt S.2017/04/27
Rask levering og god kundebehandling
rating
Rask levering og god kundebehandling. En av forsendelsene hadde ødelagte varer. Dette ble raskt behandlet av kundeservice og løst på en god måte.
Øivind Gard B.2017/05/04
Allt fungerade som det var tänkt
rating
Allt fungerade som det var tänkt
Claes-Göran Lennart F.2017/04/24
Jag hade beställt fel typ av lampa och …
rating
Jag hade beställt fel typ av lampa och ringde upp och hade kontakt med två stycken säljare, båda väldigt trevliga och kunniga och löste mina frågor och gav råd snabbt och sakligt.
Anders E.2017/04/25
Bra och snabb service
rating
Mycket bra och snabb service
Åke S.2017/04/24
Utmärkt leverans
rating
Utmärkt leverans! Någon extradag för leveransen men helt ok.
Bengt Carl Petter D.2017/05/02
Snabb leverans o bra pris!!
rating
Snabb leverans o bra pris!!
Emmy J.2017/04/25
De levererade lamporna fungerade och …
rating
De levererade lamporna fungerade och jag är nöjd.
Bo B.2017/04/29
Fantastisk service!
rating
Fantastisk service! Får hjälp och bra idéer tar tid för sina kunder. Kommer att köpa alla lampor jag kan tänkas behöva här ifrån!
Christoffer Lars Mattias H.2017/04/22
Snabb hantering och bra produkt till …
rating
Snabb hantering och bra produkt till bra pris
Tomas N.2017/04/22
Snabbt levererat
rating
Snabbt levererat
Cecilia G.2017/05/01
Bra utbud och snabba leveranser
rating
Bra utbud och snabba leveranser
Berndt E.2017/04/29
Snabbt och bra Igen!
rating
Snabbt och bra Igen!
Leo Lars Erik L.2017/04/21
Trasig efter 3 dagar !!
rating
Trasig efter 3 dagar !!
Patrik D.2017/04/20
Svar: Hej Patrik, tråkigt att höra. Vi har 2 års garanti på alla våra produkter och är det något som inte håller sin utlovade livlängd så ersätter vi alltid med en helt ny produkt. Det är dock helt omöjligt för oss att åtgärda problemet om du inte kontaktar oss så kan vi hjälpa dig med en reklamation. Vår kundtjänst kommer ta kontakt med dig på din angivna mailadress. Vänliga hälsningar, Annica Vendel
Snabb leverans!
rating
Smidigt att handla och snabb leverans!
Samuel L.2017/04/20
Det var bra men jag tyckte …
rating
Det var bra men jag tyckte utlämningsstationen för oss var för långt ifrån vårt kontor.
Monica H.2017/04/27
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5545


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5545st
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
SuperDuper
rating
Den enda ljusleverantör jag behöver
Hans B. 2018/11/14
Lätt att lägga beställning
rating
Mycket nöjd
Ingela Cecilia L. 2018/11/14
Mycket bra!
rating
Enkel sida. Lätt att hitta, beställa och betala. Mycket snabb leverans!
Christer Martin M. 2018/11/14
Reservlampa E5
rating
Snabb leverans och bra pris.
Johan Bertil S. 2018/11/14
Nöjd kund
rating
Fick varorna snabbt och smidigt
Ingrid Marie V. 2018/11/14
Bra
rating
Bra
Jörgen Kjell Gunnar A. 2018/11/14
Leverans och retur
rating
Snabb leverans. Önskade returnera ett av köpen och detta sköttes bra med all info i ett mail med returfraktsedel bifogad. Supernöjd
Jan Patrik S. 2018/11/14
Bäst!
rating
Smidigt och enkelt i allt!
Olof S. 2018/11/14
Bra
rating
Bra snabb leverans
Stefan Anders Hugo E. 2018/11/13
Omdöme
rating
Snabb leverans och fina lampor och pris
Anne Hillevi Iréne H. 2018/11/13
Ljusstake
rating
Handlar gärna av er igen
Barbro B. 2018/11/13
Lysande!
rating
Snabb expediering, snabbt utbyte av trasig produkt. Jag är helnöjd. Kan man ge något annat omdöme till Ljustema än "lysande", kanske möjligtvis "strålande" :-)
Börje B. 2018/11/13
Usel kvalitet
rating
Jag köpte tre olika varianter av solcellslampor. Ingen funkar som förväntat och vissa inte alls...
Martina Å. 2018/11/13
Mycket nöjd!
rating
Snabb leverans, mycket bra skick trots att det var skyltex jag köpte.
Anna-Maria L. 2018/11/13
Bra butik snabb leverans
rating
Perfekt
Johan Filip C. 2018/11/13
Bra
rating
Nöjd med varor men inte leverans. Önskar leverans till Mobilia, det är närmast - istället för till Kulladal. Dem hade jätte svårt att hitta mina varor och förstå mig.
Anna Grazyna L. 2018/11/13
Smidig köpupplevelse
rating
Allt gick snabbt och smidigt. Trevligt med ett samtal att varan kunde hämtas.
Eva Carina C. 2018/11/13
Allt i belysningsväg på samma ställe.
rating
Lätt och tryggt att beställa sittandes i soffan med snabb leverans.
Britt-Marie Adéle M. 2018/11/13
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.