Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5756 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(344 Omdöme)
Antal omdöme: 6267negative2.7%(167 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Varorna motsvarade all förväntan och de …
rating
Varorna motsvarade all förväntan och de levererades snabbt!
Jonas H.2017/10/15
Snabb leverans
rating
Snabb leverans, snabba svar på frågor som jag skickade via mail.
John Anders Peter A.2017/10/16
Snabbt o korrekt
rating
Inget krångel. Snabb o korrekt leverans.
Ingrid Ann-Mari F.2017/10/06
Helnöjd
rating
Helnöjd ! Snabb leverans.
Gabriella H.2017/10/09
Svårt att ansluta kabeln till …
rating
Svårt att ansluta kabeln till neonslangen, då denna saknar stift.
Håkan J.2017/10/09
Svar: Hej Håkan, tack för ditt omdöme. Jag är väldigt ledsen att du har mottagit en anslutningskabel som saknar stift. Självklart skickar vi gärna ett stift till dig så att du ska få din slang att fungera. Dock kan jag inte garantera dig att detta fungerar till 100% på grund av att våra anslutningskablar är tillverkade för att passa våra neonslangar, då jag kan se att du ej köpt någon neonslang av oss. Jag skickar ett stift med krympslang till dig som du bör ha inom 1-2 arbetsdagar. Ber om ursäkt för att vi har missat att skicka med detta på din order. Jag önskar en fortsatt trevlig tisdag! Med vänliga hälsningar Emma Cutic Ljustema
Solcellslamporna är av betydligt bättre …
rating
Solcellslamporna är av betydligt bättre kvalitet än på andra ställen jag känner till.
Kristian Valdimar V.2017/10/06
Nöjd med företaget bra kundservice :)
rating
Nöjd med företaget bra kundservice :)
Alexandra K.2017/10/12
Perfekt kundbemötande
rating
Perfekt kundbemötande. Inga problem vid reklamationer. Snabbt handläggare och trevligt bemötande. Tack från nöjd kund
James Tommy L.2017/10/06
Trevlig tjej i ordermottagningen
rating
Trevlig tjej i ordermottagningen, snabb leverans!
Ingegerd Marianne E.2017/10/07
En webshop i min smak
rating
En utmärkt webshop med personlig och proffsig service. Speciellt då man söker lite hjälp och goda råd. Keep up the good work
Stefan Folke L.2017/10/07
Bra leveranstid ,bra produkt
rating
Bra leveranstid ,bra produkt
Leif M.2017/10/06
Grymt snabb leverans + bra pris
rating
Grymt snabb leverans + bra pris
Robert Mikael R.2017/10/10
Allt bara bra!
rating
Allt bara bra!
Tina F.2017/10/09
Slow delivery
rating
Slow delivery. Long waiting time. Website says 1-5 working days. Took about 9 days working days for products that are in stock.
Claudia T.2017/10/12
Fina lampor och bra priser.
rating
Fina lampor och bra priser.
Petra Elsa Therese L.2017/10/12
Hej perfekt och snabb leverans
rating
Hej perfekt och snabb leverans
Jamal S.2017/10/04
Snygg hemsida,lätt att hitta de …
rating
Snygg hemsida,lätt att hitta de produkter man sökte,samt snabb leverans.
Lena O.2017/10/04
Grymt snabb leverans och belysningen …
rating
Grymt snabb leverans och belysningen var över förväntan
Henrik Å.2017/10/05
Kan rekommendera detta företag
rating
Kan rekommendera detta företag , allt fungerade perfekt .
Yngve T.2017/10/11
Mycket bra service och verkligen …
rating
Mycket bra service och verkligen kundfocuserade.
Kjell-Åke R.2017/10/12
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6267
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.