Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5563 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.6%(337 Omdöme)
Antal omdöme: 6058negative2.6%(158 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Den perfekta butiken!
rating
Beställningen kom snabbare än förväntat och motsvarade mina förväntningar till 100% Kan verkligen inte begära mer! Perfekt betyg är helt rimligt
Andreas L.2017/09/06
snabbt och tryggt bra grejer
rating
snabbt och tryggt bra grejer
Leif M.2017/10/11
Beställt ledlampor till altaner flera …
rating
Beställt ledlampor till altaner flera gånger hos Ljustema och det blir bra varge gång. Snabbt och rätt.
Daniel W.2017/09/06
Smidigt köp
rating
Smidig beställning och leverans
Sofia S.2017/09/08
perfekt att beställa från detta företag.
rating
Lätt att lägga order och snabbt expiderat. Ingen lång väntetid på varan.
Mona H.2017/09/07
Nöjd
rating
Väldigt bra butik snabb leverans Inga problem rekommenderar
Jörgen N.2017/09/05
Bra kvalité
rating
Bra kvalité, snabb leverans
Peter E.2017/09/05
Snabb leverans med bra kvalitet på …
rating
Snabb leverans med bra kvalitet på varorna till ett mycket konkurrensmässigt pris.
Dick Alexis M.2017/09/07
Mycket bra
rating
Mycket bra, fint bemötande, fina varor, jättenöjd!
Liz A.2017/09/07
Enormt serviceinriktade
rating
Enormt serviceinriktade. Jag fick varorna dagen efter det att jag beställt. Jag kan verkligen rekommendera företaget.
Gunnar D.2017/09/07
Lösningen blev mkt bra
rating
Efter vissa problem med beställningen löste det sig kanonbra. Stort tack!
Jan A.2017/09/05
Solselslampor
rating
Fina varor och snabb leverans.
Annemor Ros-Marie O.2017/09/05
Snabb leverans och bra sortiment
rating
Snabb leverans och bra sortiment. Det hade blivit 5 stjärnor om kundtjänst hade kunnat svara bättre på mina frågor som jag hade före beställningen.
Peder B.2017/09/04
Svar: Hej Peder, tack för ditt omdöme. Roligt att höra att du är nöjd med produkten och leveranstiden. Vi jobbar hela tiden för att förbättra vår kundtjänst och har du tid och lust att skicka ett mejl till oss med konstruktiv feedback om vad du saknade i samtalet med vår kundtjänst så tar vi tacksamt emot det. Du kan mejla oss på kundtjanst@ljustema.se
Bra och enkelt.
rating
Bra och enkelt att leverera och beställa.
André J.2017/09/04
Verkligen snabb leverans och varan …
rating
Verkligen snabb leverans och varan motsvarade förväntningarna
Erik S.2017/09/05
Snabb leverans och bra produkter
rating
Snabb leverans och bra produkter. Rekommenderas!
Henrik J.2017/09/05
Bra produkter
rating
Bra produkter, snabb oklanderligt leverans
Peter L.2017/09/04
Funkade klockrent
rating
Enkelt att beställa korrekt leverans
Louise R.2017/09/04
Snabbt och smidigt!
rating
Snabbt och smidigt!
Martin N.2017/09/12
Fungerade alldeles utmärkt
rating
Fungerade alldeles utmärkt. Kunde till och med komplettera med en belysning till eftersom jag räknat fel.
Mats H.2017/09/05
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6058
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.