Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5097 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5563negative2.6%(146 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Letade på nätet efter textilsladd och …
rating
Letade på nätet efter textilsladd och hittade hos ljustema... snabb leverans och till bra pris! Mvh-Åsa Kahlin
Åsa Karin Magdalena K.2017/05/24
Snabbaste och smidigaste köp jag …
rating
Snabbaste och smidigaste köp jag någonsin gjort på nätet! Kan verkligen rekommender detta företag
CLAES W.2017/05/26
Toppen!!
rating
Snabb leverans och bra priser. Köpte utelampor solcell och blev jättenöjd så jag beställde mer.
Karin D.2017/06/01
Snabb leverans men högt pris!
rating
Snabb leverans men högt pris!
Claes Olof Fredrik L.2017/05/23
Inga klagomål. ☺
rating
Allt har funkat bra.
Elin Anna-Karin F.2017/05/30
Snabbt och fint
rating
Snabbt och fint
Hanna S.2017/05/31
Smidigt och bra på alla sätt
rating
Smidigt och bra på alla sätt
Lisbeth A.2017/05/24
Bra sajt
rating
Bra sajt, även vid reklamation!
Anna Kristina L.2017/05/23
Allt gick supersmidigt!
rating
Allt gick supersmidigt!
Attila K.2017/05/23
Jag är nöjd med allting.
rating
Jag är nöjd med allting.
Oleksii I.2017/05/29
Snabb leverans bra bemötande.
rating
Snabb leverans bra bemötande.
Erik Hjalmar L.2017/05/22
En positiv upplevelse
rating
En positiv upplevelse, bra produkter och snabb leverans.
Annika Inge-Marie S.2017/05/22
Suverän service med perfekt info och …
rating
Suverän service med perfekt info och föredömligt snabb leverans
Peter E.2017/05/20
jättebra
rating
jättebra , Snabb service
Henrik G.2017/05/19
Lätt att beställa
rating
Lätt att beställa, Leverans kom nästa dag. Betalning via Klarna
Claes F.2017/05/19
Snabb leverans och bra produkt
rating
Snabb leverans och bra produkt! Mycket nöjd!
Madeleine G.2017/05/25
Jag har inte ens fått min vara och vet …
rating
Jag har inte ens fått min vara och vet inte ens när den kommer.
Sofie F.2017/05/17
Lång leveranstid
rating
Lång leveranstid , men bra information
Bo W.2017/05/26
Superbra!
rating
Jättesnabbt levererat hem till brevlådan !
Anneli Maria Birgitta B.2017/05/17
Snabb leverans
rating
Snabb leverans, bra kund bemötande och varorna överensstämde med det som fanns på nätet. Är supernöjd!
Sabina G.2017/05/16
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5563


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5563st
Bra sajt som håller bra kvalité.
rating
All funkade bra!
Peter Arne S. 2018/11/18
Ny trafo
rating
Trevligt bemötande v kunnig personal
Sven Ö. 2018/11/18
Snabb leverans
rating
Toppen
Per Mikael B. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Inga problem med reklamation.Fick nya lampor utan minsta problem
Kristoffer Edwin K. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Snabb leverans
Sture Christian A. 2018/11/18
bra
rating
bra
Johan Christian L. 2018/11/17
Toppen
rating
Väldigt nöjd med min order. Mycket fint och bra priser..
Emelie Josefin W. 2018/11/17
lurad
rating
urdåligt bemötande
Kerstin Sonja M J. 2018/11/17
Ljusnät
rating
helt perfekt för oss !H
Lars Torvald K. 2018/11/17
Perfekt
rating
Snabb leverans av bra varor
Rose-Marie E. 2018/11/17
BRA SIDA
rating
BRA UTBUD BRA PRISER
Ulla J. 2018/11/17
Superbra!!
rating
Snabb leverans och fina saker, kommer säkert att beställa från er igen i framtiden.
Frida Sofia O. 2018/11/16
Mycket nöjd!!
rating
Mycket bra bemötande i detta garantiärende, snabb handläggning!! Var aldrig något problem med att få ersättnings produkt... för den skadade varan!!!
Laila Carina R. 2018/11/16
Leverans
rating
Utmärkt leverans och bra förpackad vara!
Louise Madeleine S. 2018/11/16
Bemötande
rating
Otroligt vänligt och hjälpsamt bemötande
Anne-Marie Helena Kim V. 2018/11/16
Mycket nöjd
rating
snabb service och bra varor
Monica l. 2018/11/15
Nöjd
rating
Snabb korrekt leverans. Möjligheten till fakturabetalning är bra med tanke på säkerheten.
Kent Göran H. 2018/11/15
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Leverans
rating
Snabb
Berit Ann-Catrin C. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.