Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5563 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.6%(337 Omdöme)
Antal omdöme: 6058negative2.6%(158 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Smidigt o snabb leverans
rating
Smidigt o snabb leverans
Sofia K.2017/09/23
Köpte två stycken natt lampor som …
rating
Köpte två stycken natt lampor som Funkar med batteri jätte bra att ha på natten. Men stog inget om att lampan stängs av automatiskt efter 15 minuter. Det borde det står på hemsidan där man beställde på produktinformation . Har beställt ytligare två till vilket ja inte Borde ha gjort men det var innan ja provat lampan. Dålig information. Tyvärr !! Med vänlig hälsning, Hanna fr Västerås .
Hanna A.2017/09/25
Svar: Hej Hanna, Tråkigt att höra att du inte är nöjd med dina lampor. Du har alltid 30 dagars öppet köp när du handlar hos oss då det är inga problem om du vill skicka tillbaka lamporna. Vi ska absolut se över informationen om timern på hemsidan och om vi kan förtydliga den på något sätt. Din nya beställning på två nattlampor med Doris motiv är inte skickad än så vill du inte ha dessa lampor så går det bra att avbeställa denna order. Detta gör du genom att kontakta vår kundtjänst, antingen
Ljusen jag köpte är jag helnöjd med
rating
Ljusen jag köpte är jag helnöjd med, lyser varmt. De blir julklappar till nära och kära. Rekommenderas varmt.
Lena W.2017/09/29
Mycket nöjd
rating
Mycket nöjd! Bra kontakt med kundservice!
Benjamin H.2017/09/22
Mycket nöjd
rating
Mycket nöjd ! Snabb leverans ! Tack !
Eva-Marie Birgitta S.2017/09/29
Toppenbra
rating
Toppenbra, fick två slingor som inte fungerade, fick två nya snabbt och behövde inte ens skicka tillbaka de gamla. Det är service det
Milla C.2017/09/22
Har inte hört något om min order trots …
rating
Har inte hört något om min order trots att det gått över en månad sedan jag beställde nu :-(
Lillemor E.2017/10/02
Bra produkt
rating
Bra produkt, tydlig hemsida, blixtsnabb leverans
Jenny H.2017/09/22
Alltid snabb lev o bra saker
rating
Alltid snabb lev o bra saker
Ann-Chrestin Teresia N.2017/09/22
Toppen
rating
Snabb leverans och väldigt prisvärda
Anna S.2017/09/28
Snabb och bra leverans!
rating
Snabb och bra leverans!
Gunnar S.2017/09/21
Snabb leverans och bra utbud!
rating
Snabb leverans och bra utbud!
Linn H.2017/09/22
Detta är min leverantör!
rating
Snabba leveranser, bra och snabbt bemötande vid kontakter, bra varor. Mina upplevelser gör att jag inte tittar efter andra leverantörer, jag har hittat min!
Lars-åke E.2017/09/22
Mkt bra service
rating
Mkt bra service, bra kundtjänst, Utmärkt!
Ingemar L.2017/09/29
Snabb och rätt leverans!
rating
Snabb och rätt leverans!
Thomas L.2017/09/20
Lätt ochristof beställa
rating
Lätt ochristof beställa. Tog några dagar. Själva ljusen ( lågan) var gulare än förväntat. Synd. Annars jättefina.
Susanne B.2017/09/21
har ej hunnit prova lamporna
rating
har ej hunnit prova lamporna, men snabb och bra service
Ulf F.2017/09/28
Ljusslingor
rating
Snabb leverans. Motsvarar minna förväntningar.
Pia Linnéa S.2017/09/20
Mycket ba pricer och snabb lecersnce
rating
Mycket ba pricer och snabb lecersnce.
Namik A.2017/09/28
Bra produkter och snabb hemleverans.
rating
Bra produkter och snabb hemleverans.
Kenneth Michael W.2017/09/28
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6058
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.