Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5756 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(344 Omdöme)
Antal omdöme: 6267negative2.7%(167 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra kvalitet på lampor och snabb …
rating
Bra kvalitet på lampor och snabb leverans !
Christer Sven Harald A.2017/11/05
Snabb leverans och rätt varor…
rating
Snabb leverans och rätt varor levererade.
Anette H.2018/06/21
Jättefin solcellslampa till min dotters…
rating
Jättefin solcellslampa till min dotters grav ❤
Anna-Lena P.2018/06/27
Blev väldigt besviken av kvalité för …
rating
Blev väldigt besviken av kvalité för dom pengarna som julgranslampan kostade. Känns plastigt och inte alls för utomhusbruk :( Väldigt fin om man hade tänkt ha den inomhus. Är inte ens värd 1/4 av pengarna
Senada L.2017/11/10
Bra produkter
rating
Bra produkter
Martin N.2018/06/27
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Anna Granstam G.2018/06/22
Snabb service
rating
Snabb service, håller en uppdaterad om beställningen och snabb leverans - perfekt!
Therese M.2017/11/05
Fick varken sms eller annan info när …
rating
Fick varken sms eller annan info när paketet kom, eller spårning av paket som lovat. Fick ringa om fakturan hos klarna, för att få den skickad till min mail.
Anna N.2017/11/13
Svar: Hej Anna, tack för ditt omdömme. Beklagar att du känner så, men när jag går in på din order ska du ha fått sms både när din order har legat under plock och när den har blivit skickad. Går jag sedan in och kollar på Klarna ska du ha mottagit 4 stycken e-postfakturor, 1 styck den 30/10 och 3 stycken den 9/11. Om det är så att du känner att du inte mottager någon information gällande din beställning så går det jättebra att ringa eller maila vår kundtjänst :) Jag vill gärna dubbelkolla med dig om dina uppgifter stämmer, både mail och telefonnummer. Du får gärna återkomma med dom på vår mail: kundtjanst@ljustema.se, så ska vi dubbelkolla om något har blivit fel. Önskar dig en fin måndag och välkommen åter. Mvh, H
Snabb leverans
rating
Snabb leverans. Produkten till full belåtenhet.
Sune Bertil B.2018/07/03
Snabb service
rating
Snabb service
Eleni P.2018/06/20
Snabb leverans och höll även utlovad…
rating
Snabb leverans och höll även utlovad kvalitet
Erik Torbjörn Alfred L.2018/06/20
Snabb leverans.
rating
Snabb leverans.
Malin B.2018/06/27
Det går att beställa saker på nätet som inte finns
rating
Det går att beställa saker på nätet som de inte har på lager jag fick en orderbekräftelse på att din order finna att hämta i butik så som jag hade bestämt . När jag kommer dit visar det sig vara fel produkt. Inte OK Sen löste det sig på ett ok sett då jag fick handla två ersättningsprodukter till reducerat pris. Men det var inte detta jag beställde från början vilket är irriterande
Sandra S.2018/06/21
Bra hemsida och smidig och snabb…
rating
Bra hemsida och smidig och snabb leverans
Annika E.2018/06/29
Något långsam leverans, måhända. Annars bra.
rating
Beställde för sju dagar sedan. Idag söndag har grejerna fortfarande inte kommit fram. Att skicka en order först efter tre till fyra dagar känns inte som e-handel år 2017 brukar göra...
Karl Magnus P.2017/11/05
Snabb leverans.
rating
Snabb leverans.
Desirée I.2018/06/27
Snabba leveranser
rating
Smabba leveranser och bra kvalitet
Bengt Jonas Rickard N.2017/11/05
Ljusstake
rating
Fin ljusstake!
Katarina A.2017/11/05
Snabb & smidig beställning
rating
Snabb & smidig beställning
Petra H.2017/11/06
Snabb leverans och fin produkt…
rating
Snabb leverans och fin produkt bestående av ett lampset. Nöjd med köpet.
Malin C.2018/06/20
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6267
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.