Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5563 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.6%(337 Omdöme)
Antal omdöme: 6058negative2.6%(158 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Det var smidigt att beställa men …
rating
Det var smidigt att beställa men tråkigt att vi som ideell organisation kan ej faktureras. Ett plus på när jag upptäckte att jag hade valt fel leveransmetod då mailade jag till kundtjänsten och personen på andra sida hjälpte mig på bästa tänkbara sätt, Annica Vendel heter hon. Det är inte bara produkterna och smidighet som gör ett företag det är också personalen. Upplevelsen förbättrades när hon bemötte mig med respekt fast jag hade gjort fel och hjälpte mig att fixa problemet. Leveransen tog den tid som det stod att det skulle ta och inte längre så också ett plus. Jag hade gett ett 5 om vi hade kunnat faktureras. Tack!
Sofia B.2017/10/24
Bra och snabb leverans av bra produkt
rating
Bra och snabb leverans av bra produkt. En del av en produkt hade ett fabrikationsfel. Då fick jag efter kontakt, snabbt produkten ersatt. Handlar gärna av dem igen. Sonja
Sonja Agda Eleonora M.2017/10/30
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Siv Kerstin S.2017/10/30
Lätt att beställa när digitalt …
rating
Lätt att beställa när digitalt krånglar! Vänliga tjejer som hjälpte till! Kort leveranstid därav bl.a. valet! Kommer rekommendera er, Nu sitter den i taket i badrummet efter så kort tid !
Agneta B.2017/10/24
Bra service och snabb leverans även för …
rating
Bra service och snabb leverans även för företagskunder!
Sven-Göran S.2017/10/24
Stort utbud & snabb leverans
rating
Stort utbud & snabb leverans. Inga problem vid reklamation. Jag är en supernöjd kund!
Marcus S.2017/10/23
Mycket prisvärda produkter
rating
Otroligt snabb leverans. Lätt att handla på hemsidan och framförallt mycket prisvärda produkter
Nils Göran G.2017/10/24
Snabb levererad och prisvärd
rating
Snabb levererad och prisvärd
Raija Marja A.2017/10/24
Svårt få retursedel vid felleverans
rating
Jag beställde en LED-lampa med sockel G7 från Ljustema. Mycket snabb leverans (+), men sockeln stämde inte med originallampans. När jag påpekade detta fick jag höra att de visst levererat rätt lampa, inte ens foton på skillnaden mellan de båda lampsocklarna dög för att förklara att jag hade fått fel. Det var först efter att jag rest till grannstaden och tittat på lampor med rätt sockel hos olika affärskedjor samt gått ut på nätet och hittat länkar som motbevisade Ljustema som jag fick en retursedel från dem. Detta kan inte kallas service!
Håkan S.2017/11/12
Snabbt
rating
Snabbt, billigt och enkelt
Håkan B.2017/10/24
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Marie W.2017/10/23
Vi är väldigt nöjda ,vi rekommenderar …
rating
Vi är väldigt nöjda ,vi rekommenderar alla att köpa från företaget. MVH.... Firas
Firas R.2017/10/24
Bra produkter och en fantastisk …
rating
Bra produkter och en fantastisk service. Vid båda min köptillfällen, levererades produkterna inom 24h via DHLs service point. Min dotter har varit i kontakt med företaget som kund i ett reklamationsärende och fick ersättningsleverans utan tjafs och med ett gott bemötande. Snabbt och enkelt.
Ulf S.2017/10/24
Snabb levererad
rating
Snabb leverans mycket nöjd
Raija Marja A.2017/10/24
rating
Snabb leverans - inga problem.
Hans H.2017/10/23
Snabb leverans och produkten motsvarade …
rating
Snabb leverans och produkten motsvarade förväntningarna
Bengt Anders B.2017/10/22
Kanon..
rating
Kanon... Jätte nöjd
Olof F.2017/10/22
Enkelt att beställa
rating
Enkelt att beställa, snabb leverans, rätt produkter. Allt var mycket bra.
Maria B.2017/10/23
Bra produkter
rating
Bra produkter, rätt priser
Ann-Christin E.2017/10/23
Imponerad
rating
Första gången jag handlat här, och väldigt imponerad. Bra webshop, som hade exakt vad jag behövde till bra pris, och mycket snabb leverans. Tack!
Leif A.2017/10/22
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6058
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.