Manna Brödlåda 36cm Vit
Manna Brödlåda 36cm Vit
Manna Brödlåda 36cm Vit
  • Manna Brödlåda 36cm Vit
  • Manna Brödlåda 36cm Vit

Manna Brödlåda 36cm Vit

rating Inga omdömen
53-655

649 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Manna brödlåda från Koziol är en rymlig brödlåda tillverkad i 100% återvunnet materia, helt fri från BPA, bambu och melamin. Brödlådan har plats till ett helt bröd och har ventilationsspringor så att innehållet håller sig fräscht länge. Insidan är mjukt polerad och särskilt lätt att rengöra.

Manna brödlåda skapades av Tino Valentinisch som tillägnade designen till en hjälte från sin barndom: "MANNA är en hyllning till Richard Scarrys Mouse Pumpernickel, vars bröd alltid formats så perfekt att jag regelbundet blev besviken när jag fick se en riktig limpa.”

Klicka här för att lämna ett omdöme

Koziol

Det tyska företaget Koziol grundades 1927 och har genom åren gjort kult av både diskborstar och klädnypor. Idag finns de i över 50 länder och samarbetar med världens främsta designers. Alla produkter designas, tillverkas och produceras i underbara Odenwald sen 90 år tillbaka.

All design, produktion, produktutveckling, tillverkning, konstruktion, marknadsföring och paketering sker i Tyskland. Från idé till att produkten packas och skickas ut till kunden. Det gör att Koziol har en specialiserad ”know-how” med korta beslutsvägar, hög flexibilitet och snabbhet.

Koziol lever efter sin filosofi ”hållbar framgång”. Koziol strävar efter att inspirera människor till ett mer hållbart och medvetet liv. Alla kollektioner är exklusivt tillverkade i miljövänlig termoplast som kan omarbetas och återvinnas upprepade gånger. Koziol använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA.

“Bra design med ett gott samvete."

• Produkter för hela hemmet i 100% återvinningsbar plast.
• Giftfria produkter som inte innehåller melamin eller BPA.
• Från idé till paketering - allt sker i Odenwald i Tyskland.
• Utvecklar kontinuerligt nya, innovativa produkter - till exempel Superglass som är ett okrossbart och repfritt glas för alla tillfällen.

Längd/Bredd (cm)
22,5 cm
Höjd (cm)
16,5 cm
Djup (cm)
36,2 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Material
TermoPlast. 100% återvunnet material. Fri från BPA/bambu och melamin.