José Bricka Svart 38cm
José Bricka Svart 38cm
José Bricka Svart 38cm
  • José Bricka Svart 38cm
  • José Bricka Svart 38cm

José Bricka 38cm Svart

rating Inga omdömen
60-933

479 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Laminatbricka som är tillverkad i Sverige och är FSC certifierad vilket innebär att allt trä och träfibermaterial kommer från skogar som brukas långsiktigt och ansvarsfullt.

Brickan är godkänd för att användas tillsammans med mat. Rund bricka som är 38cm. Torkas av med fuktig trasa.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Längd/Bredd (cm)
38 cm
Höjd (cm)
38 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Material
Björkfaner
Färgmönster
Fototryck
Ursprungsland
Sverige
Vikt per m2
190 g/m2