A&E Bricka Röd 38cm
A&E Bricka Röd 38cm
A&E Bricka Röd 38cm
  • A&E Bricka Röd 38cm
  • A&E Bricka Röd 38cm

A&E Bricka Röd 38cm

rating Inga omdömen
54-261

479 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Härliga brickan A&E från Svanefors är en laminatbricka som är tillverkad i Sverige och är FCS certifierad vilket innebär att allt trä och träfibermaterial kommer från skogar som brukas långsiktigt och ansvarsfullt. Brickan godkänd för att användas tillsammans med mat.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Längd/Bredd (cm)
38 cm
Höjd (cm)
38 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Röd
Färgmönster
Fototryck
Ursprungsland
Sverige