Panama Tablett Mossa 35x45cm
Panama Tablett Mossa 35x45cm
Panama Tablett Mossa 35x45cm
  • Panama Tablett Mossa 35x45cm
  • Panama Tablett Mossa 35x45cm

Panama Tablett Mossa 35x45cm

rating Inga omdömen
54-444

89 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Vacker panamavävd bordstablett i bomull från Svanefors med tvåfärgat garn för extra fin effekt.

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.

Tvättråd: Bordstabletten går att kemtvättas eller tvättas i 40°C maskintvätt. Får ej tvättas med klorblekmedel. Bordstabletten får inte torktumlas men tål att strykas med strykjärn på mellanhög temperatur.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Bomull
Längd/Bredd (cm)
45 cm
Höjd (cm)
35 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Mossgrön
Färgkategori
Grön
Material
100% Bomull
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Indien