Lampfot E27 KIL
  • −20%
  • Nyhet
Lampfot E27 KIL
Lampfot E27 KIL
Lampfot E27 KIL
Lampfot E27 KIL
Lampfot E27 KIL
  • Lampfot E27 KIL
  • Lampfot E27 KIL
  • Lampfot E27 KIL
  • Lampfot E27 KIL
  • Lampfot E27 KIL

Lampfot E27 KIL 48cm Ljusgrå

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
26-559

716 kr 895 kr Spara −20%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Modern, dekorativ inredningsdetalj för inomhusbruk. Träram med lamphållare i metall, E27. Skapar en härlig stämning året runt i både hem och offentlig miljö.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
35 cm
Höjd (cm)
48 cm
Djup (cm)
10 cm
Sladdlängd (m)
1,8 m
Färg på sladd
Vit
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Ja
Energiklass
Kompatibel med A++ - E
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Grå
Ljuskälla
Medföljer ej
Sockel
E27

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading!