Kampanj! Ny Gross Bordslampa Multi Större

Gross Bordslampa Multi

26-375

Ny

Rabatten slutar om:

2 971 kr

inkl moms

3 495 kr

-15%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Härliga serien Gross, från välkända By Rydéns, har fått tillökning men en elegant bordslampa. Likt övriga lampor i serien, består stommen av kromfärgad metall kombinerat med vackra glober i glas. Denna modell har glas i färgglada färger som släpper genom en fantastisk ljusspridning.

Låt Gross bordslampa få bli en riktigt vacker inredningsdetalj i ditt hem! 

Ljuskällor säljes separat, till denna bordslampa behöver du sex stycken. Komplettera med några av våra dekorativa ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter (cm)38 cm
Höjd (cm)32 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)6xMax 20W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgMultifärgad
FärgkategoriMultifärgad
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas/Metall
SockelG9

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.