Kampanj! Ny Uno Bordslampa Svart Större

Uno Bordslampa Svart

26-362

Ny

Rabatten slutar om:

846 kr

inkl moms

995 kr

-15%

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Uno är en elegant bordslampa, från välkända Markslöjd, med fot i svart metall kombinerat med en opalvit glaskupa. 

Denna bordslampa har en diameter på 15 cm och en ståtlig höjd på 60 cm. Uno blir en läcker inredningsdetalj oavsett om du placerar den på ditt sängbord intill sängen, i fönstret eller på ett sidobord. 

Uno bordslampa levereras komplett till dig med en 2 meter lång sladd med stickkontakt för vägguttag. Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på lampfoten. 

Ljuskälla i Halogen på 20W medföljer. Önskar du hellre använda dig av LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd så hittar du passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter (cm)15 cm
Höjd (cm)60 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 20W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på lampa
Garanti2 år
ProduktfärgSvart/Vit
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall/Glas
SockelG9

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.