• −25%

Umbrella Bordslampa Svart

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
26-359

1 046 kr 1 395 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Fina bordslampan Umbrella, från välkända Markslöjd, är en läcker bordslampa i svart metall och platt skärm. Den slimmade skärmen gör att du får en fin indirekt, ljusspridning då ljuset reflekteras på skärmens insida och sprids nedåt. 

Denna bordslampa har on/off-knapp och dimmer på foten. Dimmern har minnesfunktion vilket innebär att den tänds i det läge du hade lampan tänd i senast. Skärmens diameter är 28 cm och Umbrella blir en modern blickfångare i ditt hem, oavsett om du väljer att placera den på ett sidobord eller på en djup fönsterbräda! 

Denna bordslampa har inbyggd ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning (endast 10W) samt väldigt lång livslängd. Med sin ljusstyrka på 525 lumen får du ett bra ljus som du enkelt justerar efter eget önskemål med hjälp av lampans dimmer. Med sin färgtemperatur på 3000K avger den ett fint, varmvitt ljussken. Bordslampan levereras med 2 meter sladd med transformator och stickkontakt för vägguttag.

Umbrella är inte bara vacker att titta på, den har också utförande av högsta kvalitet! Därför ger Markslöjd dig hela 5 års garanti på bordslampans inbyggda ljuskälla i LED.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
28 cm
Höjd (cm)
39 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
10 W
Ljusflöde (Lumen)
525 lm
Spänning (Volt)
230V AC / Transformator Medföljer
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Dimmer på lampa
Energiklass
A
Kapslingsklass
IP20
Garanti
5 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Metall
Dimbar
Ja
Färgtemperatur
3000K
Spridningsvinkel
110°

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf.