Kampanj! Ny Umbrella Bordslampa Svart Större

Umbrella Bordslampa Svart

26-359

Ny

Rabatten slutar om:

1 186 kr

inkl moms

1 395 kr

-15%

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Fina bordslampan Umbrella, från välkända Markslöjd, är en läcker bordslampa i svart metall och platt skärm. Den slimmade skärmen gör att du får en fin indirekt, ljusspridning då ljuset reflekteras på skärmens insida och sprids nedåt. 

Denna bordslampa har on/off-knapp och dimmer på foten. Dimmern har minnesfunktion vilket innebär att den tänds i det läge du hade lampan tänd i senast. Skärmens diameter är 28 cm och Umbrella blir en modern blickfångare i ditt hem, oavsett om du väljer att placera den på ett sidobord eller på en djup fönsterbräda! 

Denna bordslampa har inbyggd ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning (endast 10W) samt väldigt lång livslängd. Med sin ljusstyrka på 525 lumen får du ett bra ljus som du enkelt justerar efter eget önskemål med hjälp av lampans dimmer. Med sin färgtemperatur på 3000K avger den ett fint, varmvitt ljussken. Bordslampan levereras med 2 meter sladd med transformator och stickkontakt för vägguttag.

Umbrella är inte bara vacker att titta på, den har också utförande av högsta kvalitet! Därför ger Markslöjd dig hela 5 års garanti på bordslampans inbyggda ljuskälla i LED.

Specifikationer

Diameter (cm)28 cm
Höjd (cm)39 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)10 W
Ljusflöde (Lumen)525 lm
Spänning (Volt)230V AC / Transformator Medföljer
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareDimmer på lampa
EnergiklassA
KapslingsklassIP20
Garanti5 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall
DimbarJa
Färgtemperatur3000K
Spridningsvinkel110°

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.