Kampanj! Ny Sober Bordslampa Rök/Mässing Större

Sober Bordslampa Rök/Mässing

26-341

Ny

Rabatten slutar om:

1 016 kr

inkl moms

1 195 kr

-15%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina bordslampan Sober är en läcker bordslampa, från välkända Markslöjd, med fot i borstad mässing kombinerat med rökfärgad glasskärm. 

Denna eleganta bordslampa har en höjd på 50 cm och blir en stilren inredningsdetalj som passar lika bra på sängbordet som i en djup fönsterkarm. Glaskupan har en diameter på 25 cm. Bordslampan har två meter lång sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)25 cm
Höjd (cm)50 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 60W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgMässing/Rök
FärgkategoriMässing/Guld
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelE27

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.