• −25%

Sober Bordslampa Vit/Mässing

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
26-340

896 kr 1 195 kr Spara −25%

(inkl. moms)

2020-01-15

Fina bordslampan Sober är en läcker bordslampa, från välkända Markslöjd, med fot i borstad mässing kombinerat med vit glasskärm. 

Denna eleganta bordslampa har en höjd på 50 cm och blir en stilren inredningsdetalj som passar lika bra på sängbordet som i en djup fönsterkarm. Glaskupan har en diameter på 25 cm. Bordslampan har två meter lång sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
25 cm
Höjd (cm)
50 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Produktfärg
Mässing/Vit
Färgkategori
Mässing/Guld
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Glas
Sockel
E27

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf.