• −25%

Savoy XL Bordslampa Vit/Krom

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
26-336

1 196 kr 1 595 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Savoy XL är en lyxig bordslampa, från välkända Markslöjd. Med sin fot i blank krom och rektangulära lampskärm i vit textil, blir denna bordslampa en elegant inredningsdetalj i ditt hem.

Välj att placera din Savoy på sängbordet intill sängen, i fönsterkarmen eller på ett avlastningsbord. Med sin ståtliga höjd på 72 cm den gör sig lika vackert oavsett placering! 

Denna bordslampa levereras med 2 meter sladd med stickkontakt för vägguttag. Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på lamphållaren.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
38 cm
Höjd (cm)
72 cm
Djup (cm)
22 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på lampa
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit/Krom
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Textil
Sockel
E27

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf.