Regal Bordslampa Mässing/Svart
Regal Bordslampa Mässing/Svart
Regal Bordslampa Mässing/Svart
Regal Bordslampa Mässing/Svart
  • Regal Bordslampa Mässing/Svart
  • Regal Bordslampa Mässing/Svart
  • Regal Bordslampa Mässing/Svart

Regal Bordslampa Mässing/Svart

rating Inga omdömen
26-261

1 649 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Regal bordslampa är designad av Joakim Fihn för välkända varumärket Belid. Inspirationen är hämtad från elektricitetens barndom och under den tiden då många fortfarande använde sig av fotogenlampor, blev glödlampan plötsligt en statussymbol som skulle synas. Därför doldes dessa inte bakom skärmar utan trenden för nakna och synliga ljuskällor var född och den håller fortfarande i sig.

Med sin tillverkning i svenska kuststaden Varberg, är design och material av hög kvalitet ett signum för lampor från Belid och Regal bordslampa är inget undantag! Gjord i svart metall med vackra detaljer i mässing blir denna bordslampa en modern och stilren inredningsdetalj i ditt hem.

Den mässingsfärgade lamphållaren är höj- och sänkbar och ljusstyrkan justeras enkelt med dimmern som är placerad på sladden. Denna bordslampa levereras med en 2 meter lång sladd med stickkontakt för vägguttag.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en större, globformad ljuskälla för att få samma fina resultat som på bilden. Välj någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Höjd (cm)
30 cm
Specialmått (cm)
Ø14,5 cm Fot
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Dimmer på sladd
Energiklass
A++-E
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart/Mässing
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Dimbar
Ja
Sockel
E27

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet.