Vasa Bordslampa Guld/Vit Skyltex
  • −50%
Vasa Bordslampa Guld/Vit Skyltex
Vasa Bordslampa Guld/Vit Skyltex
  • Vasa Bordslampa Guld/Vit Skyltex
  • Vasa Bordslampa Guld/Vit Skyltex

Vasa Bordslampa Guld/Vit Skyltex

rating Inga omdömen
25-666*

648 kr 1 295 kr Spara −50%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Fina lampfoten Vasa, från välkända PR HOME, kombinerat med vacker lampskärm i vit sammet blir en oslagbar kombination! Lampfoten är gjord av metall och har en blank, hamrad finish. 

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Ljuskälla ingår inte. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
35 cm
Höjd (cm)
63 cm
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Produktfärg
Guld
Färgkategori
Mässing/Guld
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Sammet
Sockel
E27

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne.