Kampanj! Andrew Bordslampa Svart Med Klarglas Större

Andrew Bordslampa Svart Med Klarglas

25-579

Ny

Rabatten slutar om:

846 kr

inkl moms

995 kr

-15%

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/09/02

Mer information

Vackra Andrew bordslampa från Markslöjd. Iögonfallande bordslampa i svart metall och en glob i klart glas. Den tidlösa designen  gör att den passar i de flesta hem. 

Ljuskälla Halogen är inkluderad till denna bordslampa. Önskar du en annan ljuskälla att komplettera med, rekommenderar vi en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)25 cm
Längd/Bredd (cm)25 cm
Höjd (cm)45 cm
Djup (cm)25 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)20 W
AnslutningSladd & stickkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgSvart/Klarglas
LjuskällaMedföljer (Halogen)
DimbarJa
SockelG9

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.