• −25%

Picasso Bordslampa Svart 35cm

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
25-201

1 462 kr 1 949 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Välkända serien Picasso är designad av Joakim Fihn för varumärket Belid. Med sin tillverkning i Varberg tillverkas alla produkter från Belid av högsta, svenska kvalitet. Och Picasso bordslampa är inget undantag!

Denna modell är gjord av metall där de många skärmarna i olika storlekar avger ett mjukt, avbländat ljussken. Ljuset sprider sig mellan skärmarna vilket gör att du får en riktigt fin ljusbild. Med sin härliga finish i mattsvart metall blir den dessutom en stilren inredningsdetalj i ditt hem. 

Picasso bordslampa levereras komplett till dig med en ljuskälla i LED med G4-sockel. Då den är i LED utsöndrar den ingen värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Medföljande ljuskälla har energiklass A+.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
18 cm
Höjd (cm)
35 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Effekt (Watt)
Max 5W
Spänning (Volt)
230V AC / 12V (Transformator medföljer)
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Energiklass
LED (A++ - A)
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer
Material
Metall
Sockel
G4

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet.