Kampanj! Picasso Bordslampa Svart 35cm Större

Picasso Bordslampa Svart 35cm

25-201

Ny

Rabatten slutar om:

1 657 kr

inkl moms

1 949 kr

-15%

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Välkända serien Picasso är designad av Joakim Fihn för varumärket Belid. Med sin tillverkning i Varberg tillverkas alla produkter från Belid av högsta, svenska kvalitet. Och Picasso bordslampa är inget undantag!

Denna modell är gjord av metall där de många skärmarna i olika storlekar avger ett mjukt, avbländat ljussken. Ljuset sprider sig mellan skärmarna vilket gör att du får en riktigt fin ljusbild. Med sin härliga finish i mattsvart metall blir den dessutom en stilren inredningsdetalj i ditt hem. 

Picasso bordslampa levereras komplett till dig med en ljuskälla i LED med G4-sockel. Då den är i LED utsöndrar den ingen värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Medföljande ljuskälla har energiklass A+.

Specifikationer

Diameter (cm)18 cm
Höjd (cm)35 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 5W
Spänning (Volt)230V AC / 12V (Transformator medföljer)
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassLED (A++ - A)
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall
SockelG4

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.