Kampanj! Ny Mystik Bordslampa Brons Skyltex Större

Mystik Bordslampa Brons Skyltex

24-924*

Ny

328 kr

inkl moms

655 kr

-50%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Fina Mystik, från Aneta Belysning, är en cylinderformad bordslampa med små perforerade hål som sprider ett fantastiskt ljussken och skapar fina ljuseffekter.

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter (cm)13 cm
Höjd (cm)27 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 60W
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
FärgkategoriBrons
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.