Kampanj! Johanna Bordslampa 34cm Större

Johanna Bordslampa 34cm Skyltex

24-919*

Ny

249 kr

inkl moms

498 kr

-50%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Vackra bordslampan Johanna, från Aneta är gjord i metall och har klara akryldetaljer som toppas med en stilren vit textilskärm.
Bordslampan har en transparent anslutningskabel med strömbrytare och stickkontakt. 

Komplettera med en av våra ljuskällor i LED för låg energiförbrukning, lång brinntid och ett snyggt resultat! Ljuskälla säljes separat, se under fliken "Köp Till".

Observera! Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Ljuskälla ingår inte. Inget öppet köp gäller på skyltex.  

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)16 cm
Höjd (cm)34 cm
Djup (cm)16 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Plast/Textil
SockelE14

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.