Kampanj! Drop Bordslampa Vit/Natur 58cm Större

Drop Bordslampa Vit/Natur 58cm

24-908

Ny

Rabatten slutar om:

1 199 kr

inkl moms

1 598 kr

-25%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Drop är en elegant bordslampa designad av Joakim Fihn för välkända varumärket Belid. Med sin tillverkning i svenska kuststaden Varberg är Belid kända för att leverera lampor där lika mycket kärlek gått in i designen som i tillverkningsprocessen. Materialen är av högsta kvalitet, som den handsydda textilskärmen i linne eller lampfoten i laserskuren metall. 

Denna modell av Drop bordslampa har en lampfot med mattvit finish och mässingsdetalj samt oval lampskärm i naturfärgad linne. Lampfoten är 42 cm hög (exklusive skärm), 19 cm bred och 11 cm djup. Skärmen är oval till formen och har en bredd på 28 cm, en höjd på 20 cm och ett djup på 15 cm. Totalhöjd med lampskärm på, är 58 cm.

Den smala designen gör att Drop bordslampa passar utmärkt på smalare fönsterbrädor och tar heller inte upp så mycket plats på sängbord eller smala avlastningsbord. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)28 cm
Höjd (cm)58 cm
Djup (cm)15 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++ - E
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Linne
SockelE27

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.