Diablo Bordslampa Sand 34cm Större

Diablo Bordslampa Sand 34cm

24-902

Ny

1 999 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Tidlösa bordslampan Diablo är designad av Joakim Fihn, för svensktillverkande varumärket Belid. Med sin tillverkning i Varberg tillverkas alla produkter från Belid med mycket kärlek och i material högsta kvalitet. Och Diablo bordslampa är inget undantag!

Denna modell är 34 cm hög, har en diameter på 20 cm och är gjord av metall där de många skärmarna i olika storlekar avger ett mjukt, avbländat ljussken. Med sin härligt sandfärgade finish med inslag av vitt och brons blir den dessutom en stilren inredningsdetalj i ditt hem. Diablo är den perfekta bordslampan att ställa på ett sidobord eller i en fönsterkarm och hjälper dig att skapa en mysigt upplyst atmosfär. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)20 cm
Höjd (cm)34 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 5W
Spänning (Volt)230V AC / 12V (Transformator medföljer)
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++ - E
Garanti2 år
ProduktfärgSand
FärgkategoriBeige
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelG4

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.