Diablo Bordslampa Svart 35cm
Diablo Bordslampa Svart 35cm
Diablo Bordslampa Svart 35cm
Diablo Bordslampa Svart 35cm
  • Diablo Bordslampa Svart 35cm
  • Diablo Bordslampa Svart 35cm
  • Diablo Bordslampa Svart 35cm

Diablo Bordslampa Svart 34cm

rating Inga omdömen
24-897

1 999 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Tidlösa bordslampan Diablo är designad av Joakim Fihn, för svensktillverkande varumärket Belid. Med sin tillverkning i Varberg tillverkas alla produkter från Belid med mycket kärlek och i material högsta kvalitet. Och Diablo bordslampa är inget undantag!

Denna modell är 34 cm hög, har en diameter på 20 cm och är gjord av metall där de många skärmarna i olika storlekar avger ett mjukt, avbländat ljussken. Med sin härliga finish i mattsvart med inslag av vitt och blank krom blir den dessutom en stilren inredningsdetalj i ditt hem. Diablo är den perfekta bordslampan att ställa på ett sidobord eller i en fönsterkarm och hjälper dig att skapa en mysigt upplyst atmosfär. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
20 cm
Höjd (cm)
34 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Effekt (Watt)
Max 5W
Spänning (Volt)
230V AC / 12V (Transformator medföljer)
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Energiklass
A++ - E
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
G4

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet.