Soundlight svart LED Större

Soundlight Svart LED Batteridriven

24-543

Ny

229 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Synkronisera ditt ljus med musik och skapa färgglada ljuseffekter.

Den här lampan drivs av 3 AA-batterier. Alla batterier i den här storleken fungerar. Blanda inte olika typer av batterier, använd alltid samma sort. Batterier medföljer inte i förpackningen.

Philips SoundLight är batteridriven och lätt och kan enkelt tas med och placeras var som helst. Den bärbara SoundLight reagerar på musikrytmer och sprider olika färger. Philips SoundLight kan visa åtta olika färger.

SoundLight har olika funktionslägen. Beroende på vilket läge som är valt sprids de åtta färgerna antingen i en slinga eller automatiskt efter musikrytmen.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)12 cm
Höjd (cm)11 cm
Djup (cm)9,8 cm
Effekt (Watt)0,4 W
Ljusflöde (Lumen)5 lm
Spänning (Volt)4,5 V
EnergiklassA+
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
FärgkategoriSvart
LjuskällaInbyggd LED
DimbarNej
Livslängd50000 h
BatteritypAA
IsolationsklassKlass II (Dubbelisolerad)

Philips Lighting

Philips Lighting är en av världens största leverantörer av hemelektronik och i vårt sortiment från Philips Lighting hittar du allt från ljuskällor till Disney barnlampor och badrumslampor. Alla produkter är i hög kvalitet och Philips Lighting ger därför hela 5 års garanti på många av sina armaturer med inbyggd LED. Välj och vraka mellan massor av produkter och känn dig trygg med att du köper en lampa  från ett välkänt varumärke som står för hög kvalitet till ett bra pris.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.