Kampanj! Storm Bordslampa 24cm Större

Storm Bordslampa 24cm Guld Skyltex

24-348*

Ny

235 kr

inkl moms

469 kr

-50%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Fina Storm bordslampa, från välkända Markslöjd, är en stilren, tubformad bordslampa gjord av glas. Glaset har en spegel-lik finish på utsidan och släpper genom en vacker ljusspridning. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Specifikationer

AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
UtomhusbrukNej
ProduktfärgGuld
FärgkategoriMässing/Guld
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.