Kampanj! Anemon Bordslampa 39cm Oxid Större

Anemon Bordslampa 39cm Oxid

24-206

Ny

Rabatten slutar om:

1 537 kr

inkl moms

2 049 kr

-25%

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Fina bordslampan Anemon är resultatet av ett lyckat samarbete mellan formgivaren Joakim Fihn och välkända varumärket Belid. En minimalistiskt bordslampa, helt i metall, där den vackra finishen visar det gedigna hantverk och kärlek som ingått både i design och i tillverkningsprocessen. Med sin tillverkning i svenska kuststaden Varberg, är design och material av hög kvalitet ett signum för lampor från Belid och bordslampan Anemon är inget undantag! 

Denna modell har en oxidfinish (bronsaktig) med detaljer i mattsvart. Eftersom även lampskärmen är gjord i metall får du ett mjukt, indirekt ljussken som främst sprids nedåt även om hålet i ovansidan av skärmen gör att lite ljus även sprids uppåt. Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på sladden. Placera din Anemon i fönsterkarmen eller på ett sidobord och få en elegant inredningsdetalj, som både är designad och tillverkad i Sverige, att njuta av i många år framöver. 

En ljuskälla i LED med G9-sockel medföljer (energiklass A+). Denna har en ljusstyrka på 200 lumen (3W LED) och utsöndrar inte värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. 

Specifikationer

Diameter (cm)13 cm
Höjd (cm)39 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++-E
Garanti2 år
ProduktfärgOxid
FärgkategoriBrons
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall
SockelG9

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.