Kampanj! Göteborg Bordslampa 45cm Skyltex Större

Göteborg Bordslampa 45cm Skyltex

24-119*

Ny

798 kr

inkl moms

1 595 kr

-50%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Härlig stor bordslampa i vitt porslin med blått dekorativt mönster som avslutas med en fin vit textilskärm. Lampan har en E27 sockel, ljuskälla ingår ej. 

Observera! Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Ljuskälla ingår inte. Inget öppet köp gäller på skyltex.  

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)30 cm
Höjd (cm)45 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 60W
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
SockelE27

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.