Kampanj! Solberg Bordslampa Skyltex Större

Solberg Bordslampa Skyltex

24-072

Ny

145 kr

inkl moms

289 kr

-50%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Fina bordslampan Solberg från välkända Markslöjd är en vacker bordslampa av svart och guldfärgad metall där ljuskällan i fokus. Solberg gör sig riktigt bra som dekorationsbelysning på ett avlastningsbord eller en skänk.

Komplettera med en dekorativ ljuskälla för ett riktigt toppresultat! Ljuskälla säljes separat, välj en av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Observera! Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Ljuskälla ingår inte. Inget öppet köp gäller på skyltex.  

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)35 cm
Höjd (cm)37 cm
Djup (cm)5 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgSvart/Guld
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.