Kampanj! Loop Bordslampa Stål Större

Loop Bordslampa Stål

24-067

Ny

Rabatten slutar om:

1 121 kr

inkl moms

1 495 kr

-25%

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Fina Loop bordslampa, från Aneta Belysning, är en riktig blickfångare i spännande design! Gjord i stålfärgad metall med inbyggd ljuskälla i LED sprider den ett behagligt ljus och blir garanterat en häftig inredningsdetalj i ditt hem.

Den inbyggda ljuskällan är på 14W och lyser i ett behagligt varmvitt (3000K) ljus. Ljuskällan har en ljusstyrka på hela 760 lumen, denna kan du enkelt justera efter eget önskemål då den är dimbar med 3-stegsdimmern som sitter på sladden. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)35 cm
Höjd (cm)37 cm
Djup (cm)11 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Effekt (Watt)14 W
Ljusflöde (Lumen)760 lm
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA
Garanti2 år
ProduktfärgStål
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall/Plast
Dimbar3-steg DIM
Färgtemperatur3000K

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.