Kampanj! Smallville Bordslampa Svart Större

Smallville Bordslampa Svart

24-026

Ny

Rabatten slutar om:

821 kr

inkl moms

1 095 kr

-25%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Smallville är en söt bordslampa, designad av Erika Norén för välkända Globen Lighting. Inspirationen till designen är månens ljus över en storstad och det är exakt den känslan lampan utstrålar när den är tänd! Oavsett om denna bordslampa är tänd eller släckt så blir det en snygg inredningsdetalj i en bokhylla eller på ett sidobord. 

Med sin diameter på 13 cm och höjd på 14,5 cm blir det en söt liten bordslampa som passar lika bra oavsett placering. Stadssiluetten är gjord av metall med en mattsvart finish och kupan är av opalvitt glas. En stilren och elegant kombination! Det vita glaset släpper genom ett jämt och fint ljusflöde. Denna bordslampa levereras med 2 meter lång kabel med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter (cm)13 cm
Höjd (cm)15 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.