Kampanj! Orbit Bordslampa Mässing Större

Orbit Bordslampa Mässing

24-023

Ny

Rabatten slutar om:

1 121 kr

inkl moms

1 495 kr

-25%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Fina bordslampan Orbit är designad av Tess Palm för välkända varumärket Globen Lighting. Detta är en bordslampa som är gjord i metall med en finish som efterliknar bladguld och har en läcker lampfot i lyxig, svart marmor. Placera Orbit bordslampa på ett sidobord och få en elegant inredningsdetalj i ditt hem! 

Ljuskällan placeras mellan de två runda metallplattorna vilket gör att du får en otroligt vacker ljusbild och ett mjukt, indirekt ljussken. Denna bordslampa levereras med en två meter lång sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. 

Ljuskälla säljes separat, komplettera med en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)30 cm
Höjd (cm)32 cm
Djup (cm)16 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgMässing
FärgkategoriMässing/Guld
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.