Kampanj! Anna Bordslampa Rosa Större

Anna Bordslampa Rosa

23-944

Ny

Rabatten slutar om:

374 kr

inkl moms

499 kr

-25%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Härliga lampfoten Anna, har en metallfot i rosa färg, kombinerat med lampskärm med vackert mönster. Denna fina bordslampa kommer från Aneta Belysning och gör sig lika bra i köksfönstret som på sängbordet. 

Lampskärmen har måtten H 12 cm D 20 cm.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter (cm)20 cm
Höjd (cm)45 cm
Specialmått (cm)15 cm (fot) 20 cm (skärm)
Sladdlängd (m)1,7 m
Effekt (Watt)Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++ - E
Garanti2 år
ProduktfärgRosa
FärgkategoriRosa
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Textil
SockelE14

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.