Proud Bordslampa Vit
  • −20%
Proud Bordslampa Vit
Proud Bordslampa Vit
Proud Bordslampa Vit
  • Proud Bordslampa Vit
  • Proud Bordslampa Vit
  • Proud Bordslampa Vit

Proud Bordslampa Vit

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
23-869

1 196 kr 1 495 kr Spara −20%

(inkl. moms)

2019-11-09

Ståtliga bordslampan Proud, från välkända Markslöjd, är en vacker bordslampa med fot i vitt glas med fina bubblor kombinerat med en vit textilskärm. En riktig fullträff! 

Med sin höjd på 65 cm blir Proud bordslampa lika fin på sängbordet som på ett sidobord. Lampskärmen har en diameter på 34 cm och denna bordslampa blir en elegant blickfångare i ditt hem, oavsett placering. 

Lampfoten har en diameter på 14,5 cm.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Höjd (cm)
65 cm
Specialmått (cm)
34 cm (skärm)
Sladdlängd (m)
2 m
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Glas
Sockel
E27

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf.