Proud Bordslampa Vit Större

Proud Bordslampa Vit

23-869

Ny

1 495 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Ståtliga bordslampan Proud, från välkända Markslöjd, är en vacker bordslampa med fot i vitt glas med fina bubblor kombinerat med en vit textilskärm. En riktig fullträff! 

Med sin höjd på 65 cm blir Proud bordslampa lika fin på sängbordet som på ett sidobord. Lampskärmen har en diameter på 34 cm och denna bordslampa blir en elegant blickfångare i ditt hem, oavsett placering. 

Lampfoten har en diameter på 14,5 cm.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Höjd (cm)65 cm
Specialmått (cm)34 cm (skärm)
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 60W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas
SockelE27

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.