Ny Mona Bordslampa Blå Större

Mona Bordslampa Blå

23-589

Ny

545 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Mona, från Aneta Belysning, är en elegant bordslampa i blå keramik med vacker struktur och en vit textilskärm. Mona bordslampa blir en vacker inredningsdetalj oavsett vart du placerar den. Ställ den på sängbordet, i fönsterkarmen eller på ett sidobord och låt den hjälpa dig skapa en mysigt upplyst stämning i ditt hem!

Skärmen är 20 cm hög samt 28 cm i diameter i nederkant och 21 cm i ovankant.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter28 cm
Höjd45 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd1,4 m
ProduktfärgBlå
LjuskällaMedföljer ej
MaterialKeramik
SockelE14
Spänning (Volt)230V
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färgkategori (Sök)Blå

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.