Ny Impero Bordslampa Större

Impero Bordslampa

23-399

Ny

1 975 kr

inkl moms

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/05/10

Mer information

Fina Impero bordslampa är designad av Joakim Thedin för välkända varumärket Markslöjd. Med sin ståtliga storlek är Impero en inredningsdetalj i sig och gör sig riktigt bra på ett avlastningsbord eller i en stor bokhylla. 

Stommen är gjord i svartlackerad metall i olika nivåer. På toppen av varje nivå finns en kupa i opalvitt glas där ljuskällorna är placerade i.

Fyra ljuskällor i Halogen medföljer. Önskar du hellre använda dig av en ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd så hittar du passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Bredd20 cm
Höjd50 cm
Djup20 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)4 x Max 20W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall
SockelG9
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.