Brooklyn Bordslampa 56cm Svart/Rök Större

Brooklyn Bordslampa 56cm Svart/Rök

23-363

Ny

1 295 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Härliga Brooklyn bordslampa, från välkända Markslöjd, är en elegant bordslampa med fot i svart metall och stor kupa i rökfärgat glas. 

Med sin höjd på 56 cm passar Brooklyn lika bra som dekorationsbelysning i fönstret som på ett sidobord. Denna bordslampa blir en vacker inredningsdetalj i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra många ljuskällor  i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)24 cm
Höjd (cm)56 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 60W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.