Ny Icon Bordslampa Mässing/Mönster Större

Icon Bordslampa Mässing/Mönster

23-126

Ny

599 kr

inkl moms

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/03/14

Mer information

Icon Bordslampa Mässing/Mönster

Icon bordslampa, från PR Home, är en kombination av en metallfot i råmässing mixad tillsammans med den coola textilskärmen med mönster av exotisk grönska och en nyfiken apa. En klockren inredningsdetalj för dig som gillar det där extra! 

Lampskärmen har en diameter på 20 cm och är 21,5 cm hög. Tillsammans med lampfoten blir totalhöjden 29 cm.

Icon bordslampa blir en vacker inredningsdetalj oavsett vart du placerar den. Ställ den på sängbordet, i fönsterkarmen eller på ett sidobord och låt den hjälpa dig skapa en mysigt upplyst stämning i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter10 cm (fot) 20 cm (skärm)
Höjd29 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
ProduktfärgMässing
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Textil
SockelE27
Spänning (Volt)230V
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.