Cornelia Bordslampa Silver/Vit Större

Cornelia Bordslampa Silver/Vit

23-114

Ny

798 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Cornelia bordslampa, från Aneta Belysning, är en läcker bordslampa med fot i glas med en silvrig finish med vacker struktur. Lampskärmen som medföljer är gjord av fina, vikta band i glansig pärlemorvit.

Lampfoten har en diameter på 16 cm och skärmen är 20 cm hög samt 25 cm i diameter i nederkant och 16 cm i ovankant. Med lampskärmen på har bordslampan en höjd på 42 cm.

Cornelia bordslampa blir en vacker inredningsdetalj oavsett vart du placerar den. Ställ den på sängbordet, i fönsterkarmen eller på ett sidobord och låt den hjälpa dig skapa en mysigt upplyst stämning i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)25 cm
Höjd (cm)42 cm
Specialmått (cm)16 cm (fot) 25 cm (skärm)
Sladdlängd (m)1,5 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgSilver
FärgkategoriSilver
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas/Textil
SockelE14

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.