• −25%

Cornelia Bordslampa Silver/Vit

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
23-114

599 kr 798 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Cornelia bordslampa, från Aneta Belysning, är en läcker bordslampa med fot i glas med en silvrig finish med vacker struktur. Lampskärmen som medföljer är gjord av fina, vikta band i glansig pärlemorvit.

Lampfoten har en diameter på 16 cm och skärmen är 20 cm hög samt 25 cm i diameter i nederkant och 16 cm i ovankant. Med lampskärmen på har bordslampan en höjd på 42 cm.

Cornelia bordslampa blir en vacker inredningsdetalj oavsett vart du placerar den. Ställ den på sängbordet, i fönsterkarmen eller på ett sidobord och låt den hjälpa dig skapa en mysigt upplyst stämning i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
25 cm
Höjd (cm)
42 cm
Specialmått (cm)
16 cm (fot) 25 cm (skärm)
Sladdlängd (m)
1,5 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Produktfärg
Silver
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Glas/Textil
Sockel
E14

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden.