Classic Bordslampa Vit 45 cm Större

Classic Bordslampa Vit 45 cm

23-103

Ny

469 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Vackra Classic bordslampa, från Lighting by Havsö, är en stilren bordslampa i tidlös design! Gjord helt i vit metall men en härlig design har denna lampa en självklar plats i det stilsäkra hemmet. Denna fina bordslampa gör sig lika bra i fönsterkarmen som på ett avlastningsbord och passar i hemmets alla rum. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)20 cm
Höjd (cm)45 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14

Lighting by Havsö

Lighting by Havsö är ett varumärke som är del av Bergsala SDA koncernen. I vårt sortiment från Lighting by Havsö hittar du prisvärda och moderna bordslampor och taklampor som inte bara lyser upp ditt hem, utan även blir en stilren inredningsdetalj som passar i varje hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.