Sandlyckan Bordslampa Svart Större

Sandlyckan Bordslampa Svart

23-089

Ny

1 599 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Lyxiga bordslampan Sandlyckan, från svenska varumärket Sandsten, är en elegant bordslampa med stomme i svart och krom kombinerat med fyra glasglober i matt, opalvitt glas. Sandlyckan bordslampa blir en stilsäker inredningsdetalj i ditt hem och gör sig lika bra på sängbordet som på ett avlastningsbord!

Ljusstyrkan justerar du enkelt med dimmern som är placerad på sladden. Tänk på att använda dimbara ljuskällor!

Ljuskällor säljes separat, till denna bordslampa behöver du fyra stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".  

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)25 cm
Höjd (cm)45 cm
Djup (cm)25 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Effekt (Watt)4 x Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareDimmer på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgSvart/Krom
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
DimbarJa
SockelG9

Sandsten

Svenska varumärket Sandsten erbjuder ett sortiment av lampor i hög kvalitet med design inspirerad av västkustens vackra vyer och tidlös skandinavisk design. Resultatet blir stilrena och eleganta armaturer med rena linjer och en lyxig känsla! I sortimentet från Sandsten hittar du taklampor, bordslampor och vägglampor av högsta kvalitet och i fin finish. Låt en lampa från Sandsten få lysa upp hos dig och få en riktigt härlig inredningsdetalj i tidlös, svensk design i ditt hem! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.