Bling Bordslampa Svart/Silver Större

Bling Bordslampa Svart/Silver

23-077

Ny

545 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Bling bordslampa, från Globen Lighting, är en härlig bordslampa med svart metallfot och cylinderformad lampskärm med paljetter. Paljetterna kan du arrangera som du vill i olika mönster eller helt i svart eller silver. 

Bling bordslampa gör sig lika bra på sängbordet som i barnrummet eller i vardagsrumsfönstret. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".  

Specifikationer

Diameter18 cm
Höjd34 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgSvart/silver
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.