Piff Bordslampa Svart Större

Piff Bordslampa Svart

23-074

Ny

1 045 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Söta bordslampan Piff, från välkända Globen Lighting, är en härlig bordslampa i form av en ekorre i svart polyserin. Komplettera din Piff bordslampa med en dekorativ ljuskälla för ett riktigt toppresultat! Låt denna söta bordslampa få lysa upp i barnrummet eller i vardagsrummet och få en fin inredningsdetalj i ditt hem. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".  

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)27 cm
Höjd (cm)24 cm
Djup (cm)15 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 60W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialPolyserin
SockelE27

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.