Monarque Bordslampa Större

Monarque Bordslampa

22-979

Ny

799 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Monarque bordslampa, från By Rydéns, är en elegant bordslampa i akryl som ger ett vackert intryck likt en kristallampa. Monarque placerar du i fönsterkarmen eller på ett avlastningsbord och den blir en tidlös klassiker i ditt dem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till

Specifikationer

Diameter18 cm
Höjd31 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgTransparent
LjuskällaMedföljer ej
MaterialAkryl
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent
Färgkategori (Sök)Transparent

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.