Drops Bordslampa Mässing Större

Drops Bordslampa Mässing

22-756

Ny

925 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Vackra Drops bordslampa är designad av Patrick Hall för svenska varumärket Globen Lighting. Med sin stomme i blank, mässingsfärgad metall kombinerat med en oval glaskupa i klarglas blir detta en elegant och stilren inredningsdetalj i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat, komplettera med en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter12 cm
Höjd20 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 8W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgMässing
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelG4
Spänning (Volt)230V/12V (transformator medföljer)
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färgkategori (Sök)Mässing/Guld

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.