Mer information

Härliga Marcel bordslampa, från Globen Lighting, har en lekfull och modern design! Kombinera din Marcel med en naken globformad ljuskälla eller med en lyxig lampskärm i sammet.

Denna bordslampa passar lika bra i hemmets alla rum och blir en trevlig inredningsdetalj i ditt hem! Önskar du använda lampskärm säljes detta separat, tänk på att du då behöver en liten ljuskälla, och inte en stor globformad, för att den ska få plats i skärmen. Om du däremot inte vill använda lampskärm så kan du använda vilken ljuskälla du vill. Kombinera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Passande förslag på lampskärm och på ljuskällor finner du under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)18 cm
Höjd (cm)48 cm
Djup (cm)10 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialPolyresin
SockelE14

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.