Peak XL Bordslampa 55cm Större

Peak XL Bordslampa 55cm

22-648

Ny

1 245 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Peak bordslampa, från Globen Lighting, är en handgjord bordslampa i vit keramik med vackert bågformat mönster. Ljusspridningen är helt fantastik! De små, fina hålen i keramiken släpper genom ett mysigt ljusflöde och hjälper dig skapa en stämningsfull belysning i ditt hem. 

Placera din Peak i fönsterkarmen, i en bokhylla eller på ett avlastningsbord, den gör sig precis lika bra i hemmets alla rum. Även när den inte är tänd blir den en snygg inredningsdetalj! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter (cm)15 cm
Höjd (cm)55 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialKeramik
SockelE14

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.